Team cia – Canine in Action

Presentation av mina hundar

Freja-presSmedbys Lagavulin ”Freja”
Chinese Crested Powderpuff
2011-04-17

Detta är min träningskompis i vått och torrt. Freja är hunden jag tar med mig på de flesta kurser och utbildningar, dels för att hon är mest träningsvillig av våra hundar och utöver det behöver hon en hel del stimulans för att må bra.

Det vi fokuserar mest på i dagsläget är Agility, en sport som passar oss bra eftersom det är utmanande för både mig och Freja. Hon behöver stärka sitt självförtroende och tänja sina gränser lite, vilket agilityn hjälper oss med oerhört mycket. Det har även bidragit till att stärka vår relation på det viset att vi fått upp lite fart i träningen och gör att vi har väldigt roligt tillsammans!
Freja är en försiktig tjej som behöver tid för att trivas i situationer, men när hon väl känner sig säker är hon en tokglad tjej som älskar att rusa runt och busa.

Goldie-presSmedbys Golden Shoe “Goldie
Chinese Crested dog
2009-03-12

Goldie till oss sommaren 2012, efter att ha bott hos fodervärd samt uppfödaren och fått två kullar med små Goldie-bebisar!
Hon den glada tokfisen som alltid viftar på svansen och hänger med på allt utan att ifrågasätta. Gold är kanske inte den skarpaste kniven i lådan, där av har hon fått smeknamnet ”Blondie”. Men vad gör det om man bara är glad och njuter av livet?

Eftersom hon är godistokig så är Goldie en riktig utmaning att träna, men den utmaningen ska vi ta tag i ordentligt nu i sommar när min guldklimp ska få börja med agility!

Här finns presetationen av mina hundar, den uppdateras kontinuerligt!

5 Kommentarer
  1. Svar; Ja, jag förstod det! Varför inte ge det till henne regelbundet? Mycket variation, inga konstigheter och rent och fräscht. Jag är supernöjd och Dessie likaså! 🙂

  2. Haha, jag har trott att du har drivit med mig!! :O

    • Team Cia

      Vaaaaa, nej!! Jag har bett för att jag är intresserad och jäkligt okunnig inom ämnet 😀

  3. Ska vi ta den online? Modernt och bra!!

Lämna ett svar