Team cia – Canine in Action

Problemmatte med hundproblem

ProblemhundNär Freja sitter såhär, avslappnat mitt i skogen med viltspåret på läggning en bit bort. Då är det lätt att glömma alla problemområden och rädslor som finns i stan.. I skogen finns inga läskiga människor, inte massa andra hundar, ingen stress och inga koppel!

Vi mötte två svampplockare där ute i urskogen, i och för sig, det fick mig snabbt tillbaka till verkligheten.
Svampplockarna får man väl helt enkelt stå ut med.. De är ju ofta upptagna med sitt eget och försvinner snabbt, eftersom de också brukar uppskatta att promenixa för sig själva.

Fick förresten höra att KarlJohan säljs för 100:-/kg just nu! Tänk om jag visste det igår när jag var ute och hittade ett helt lass fullt av svamp! Jag tog ju bara med mig lagom till en stuvning åt mig själv och sambon.. Vi kunde ju vart miljonärer nu om jag plockat allt 😉

På grund av min adhd har jag en ständig stress inuti, som vissa av er kanske känner igen?
Men ute i skogen kan jag släppa allt och bara vara lugn och avslappnad. Så det är inte bara hundarna som mår bra av att dra ut till ingenstans och bara vara några timmar 🙂

Min högsta dröm är att bo i ett litet hus, längst bort på en gata, med skogen som granne. Jag vill kunna gå rakt ut från min farstubro och in i skog där jag och mina hundar får vara ifred.
Av någon anledning mår jag verkligen inte bra i stan. Jag vill inte ha grannar, trafik, asfalt och stress. Det är fasen inte konstigt att min hund har fått vissa problembeteenden, när matte vantrivs med livet där vi bor idag.

Dags att leta hus på landet? Vem bidrar med en slant? 😉

2 Kommentarer
  1. Ja, vad ljuvligt att bo riktigt lantligt med hunden och inte behöva oroa sig för folk som lägger ut förgiftat kött och stressmoment under promenader. Och så en stor härlig skog på det, å!

Lämna ett svar