Team cia – Canine in Action

Råa ben

raw meatSedan Chester gick bort har flocken börjat med en ny vana, som var otänkbar när vi hade en så känslig allergiker i familjen som Chess faktiskt var. Tjejorna har nämligen börjat tugga råa ben mer kontinuerligt! Förr gav jag mina hundar färskfoder, ben osv och var inne på rått, färskt och naturligt. Men när man har en allergiker i flocken, som knappt tål sig själv, så blir liksom fodret lidande. Han tålde verkligen ingenting färskt eller rått som vi provade, och tjejerna blev även dom lidande eftersom vi inte kunde ge ben öppet här hemma när han var här.

Men nu har vi åter tagit upp vanan, och jag kan lova er att det finns två glada kineser här hemma 😉 Det tuggas, smaskas, knapras och njuts i fulla drag. Dagens ben har vi fått sponsrade av Alex på Alexandras Hunderi, Goldie och Freja tackar och bockar för gottat! Bra att ha någon som håller på med BARF i vänskapskretsen så man får koll på detta med bra gotta igen!

I morgon ska vi iväg till Göteborg där Goldie ska få sanerat sina tänder hos Smådjurskliniken. Vilket vi hoppas att hon inte ska behöva lika ofta nu när det knapras ben mer regelbundet 😉

Medan hon ligger i tandläkarstolen ska vi andra besöka bland annat Göteborgs Hund och Katt. Hoppas även på bra väder så vi kan ta en promenad och fika lite i Slottsskogen när vi ändå är precis där.
Finns några fler roliga djurbutiker man borde besöka i Göteborg? Alltid bra med fler tips!

2 Kommentarer
  1. Hej! Tack för ditt lilla tassavtryck, jätteroligt att få ett ”ansikte” på läsare. Vilken härlig blogg – jag återbesöker dig också 🙂 ha de gott!

  2. tack! 🙂 ja det är ett drömhus, vi byggde det själva för snart 4 år sedan <3

Lämna ett svar