Team cia – Canine in Action

Rallymix

rallymixKonstigt hur vardagen fortsätter utan att bry sig om att en stor del saknas.. Har ett hål i bröstet, men ändå måste jag upp och fortsätta andas..

Idag börjar jag en ny och rolig (hoppas jag) utbildning! På något vis känns det både spännande och fruktansvärt jobbigt att detta börjar precis dagen efter att Chester försvann ut ur våra liv..

För att läsa mer om rallymix kan ni kika in på rallymix.se 🙂
Jag är väldigt sugen på att använda mig av deras tänk på till exempel valp och unghundskurser framöver. Tänk att få in mer lek och hantering tidigt i hundarnas liv, så det blir något roligt som man gör tillsammans med matte och husse. Det är vad jag vill åstadkomma med min hundträning, vi ska ha roligt tillsammans!

Tyvärr har jag själv två hundar som inte alls förstår det där med att leka ihop med mig, på mina villkor.. När jag plockar upp och börjar skoja och busa med någon leksak tittar dom mest på mig som om jag är helt dum i huvudet… Men skam den som ger sig! Snart ska vi kunna kampa ihop ute på träningsplan, jag är envisare än mina hundar!! 😉

Lämna ett svar