Team cia – Canine in Action

Saknar vännerna från Hundens Hus

yvonne hundens husPlötsligt satt jag här och blev sentimental, jag insåg hur mycket jag saknar mina helger på Hundinstruktörsutbildningen på Hundens hus i Göteborg <3
Jag saknar till och med att ställa klockan och gå upp tidigt på lördagarna.. Jag saknar att brygga en kopp te med honung och mjölk att dricka i bilen till Göteborg och jag saknar att komma hem halvt medvetslös av trötthet och med hjärnan sprängfylld av nya kunskaper och upplevelser.. Men mest av allt saknar jag att få spendera hela helgen med mina goa vänner som jag träffade under utbildningen!

Hade jag haft ekonomin och allt i livet förövrigt hade klaffat så skulle jag hoppat på nästa utbildning DIREKT!
Om jag fick bestämma.. och det får jag kanske så småningom, då skulle jag vigt hela mitt liv åt friskvård. Både för hundar och människor, eller kanske friskvård för hundar + friskvård för människor genom hundar.

Så, nästa utbildning får väl bli någon form av Friskvårdscoach för hund, eller Hundfysioterapeut 😛
PT för hund hade inte vart helt fel det heller.. Varför finns det så mycket utbildningar som skriker mitt namn!?!

 

Lämna ett svar