Team cia – Canine in Action

Tasskompassen på Facebook

Tassskompassen agility

tasskompassen hundbildJag har ofta med mig min kamera ut på träningar, tävlingar och hundträffar så därför har jag startat upp en Facebooksida för Tasskompassen där jag lägger upp en del av bilderna som tas. Tycker det är ett smidigt sätt för att personerna vars hundar hamnar på bild ska kunna få ta del av resultatet 🙂

Nu är jag långt ifrån någon proffsfotograf, men jag tycker det är väldigt roligt att slå ihop två av mina intressen genom att fånga hundar in action på bild!
Haha, mitt Teamnamn passar in även på fotograferingen insåg jag precis, Team Cia – Canine in Action 😉
Eftersom min sambo delar fotointresset så hamnar även hans bilder under samma sida 

Kika gärna in på
Tasskompassens Facebooksida!

1 Kommentar
  1. Fina bilder 😀
    såklart gillar ja oxå (Y)

Lämna ett svar