Team cia – Canine in Action

Träningsvideo Bangträning och Gungan

Jag och Goldie har precis börjat träna Agility och känner lite på de olika hindren och försöker få upp en bra motivation och glädje i träningen.

Något jag lärt mig den hårda vägen är att jag inte vill att hon springer upp på gungan utan att veta vad det är för slags hinder. Det är lätt hänt att hundar rusar upp där när de är lösa och gungan står uppställd i hallen, och i värsta fall får du en hund som blir riktigt skärrad och det tar då onödig tid att få upp glädjen inför gungan igen.

Därför har jag kört igång Bangträning och vänjer även Goldie vid att springa upp på gungan, och ”åka hiss” ner, redan nu, så hon snabbt ska förstå vad som händer när man är på det hindret 🙂

Jag är absolut ingen proffs, så var inte för hårda när ni kikar på videorna.
Goldie är min ”testa-på-hund”, vi lär oss och utvecklas tillsammans! 🙂

Lämna ett svar