Team cia – Canine in Action

Valpmys med Golden retrievers

golden puppyIgår var jag och Alex iväg hos hennes uppfödare och myste med små treveckors Goldenvalpar ♥
Det är något alldeles speciellt med valplukt, jag skulle kunna suttit i valphagen hela dagen och bara snosat på de små magarna.

Jag tror att jag får lära känna lite fler uppfödare runt omkring. Men bara såna som föder upp raser jag själv inte är intresserad av att köpa, så jag inte riskerar att komma hem med olika hundar efter varje besök! Goldenbebisar är perfekt, supersöta små isbjörnshundar, men ingen risk att jag snor med mig en hem 😉
Powderpuff puppyDäremot skulle det bli fullt livsfarligt att känna en Chinese Cresteduppfödare runt omkring Borås.. Troligtvis skulle jag ha 10 hundar inom några veckor.. Älskade, knasiga, underbara kineser ♥

Bilden på Goldenvalpen är lånad från Alexandras hunderi!

Lämna ett svar